Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход на Боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разход на Боксер

От къде може да идва големия разход на 1.6 боксер гори ми 13/14 градско без да я настъпвам сменена е ламбдата нови свещи кабели температурния датчик уж работи не се сещам от къде може да е проблема имам съмнения за ремък .
    Благодаря ви предварително !
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

еми то май по книжка ги дават да харчат 11л/100 - мисля че го четох някъде из форума незнам

наистина доста си харчат градско

Comment

точни 10.5 смесено и дават но нз от къде идва този разход а в сливен нещо майстори няма !

Comment

как да разбера дали работи този датчик как мога да го тествам ?днес пробвах да го изключа колата беше към 90 градуса и нямаше никаква разлика от това да лие включен или изключен нека някой ми помогне?
        Last edited by boxer4o; d.m.y г., 13:23.

Comment

никой ли не може да ми помогне ?

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:37.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

датчика за температурата на инжекциона а тези за който ми говориш за какво служат ?

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:37.

Comment

Service!
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:38.

Comment

а каква е компресията в цилиндрите.първо търсете там и после ръчкайте електрониката. с какво сменявате свещите,като у нас май ги няма за нашите хубавици.Поне аз не съм ги срещал.Най вероятно са клапани или автоматите им.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

свещите са DENSO кабелите TESLA компресията е 10.5 мился или повече на всички цилиндри мерана е преди месец .Днес направих следния експеримент изключих прослувутия температурен датчик след като запалих колата студена естествено и интересното че нямаше никаква разлика в работата на двигателя дори отидох до работа така лампичката на инжекциона си свети мисля че е за смяна но какво ще кажете че с тези точи не са ми призвание ?
                        Благодаря за съдействието колеги !

Comment

чакай сега. първо кажи какъв ти е инжекциона. ГМ или бош.на ГМ-а имаш МАП /това е една черна правоъгълна кутийка закачена на колекторите горе с една букса и едно маркуче. ако е бош, имаш дебитомер и трябва него да го провериш. но първо смени бензиностанцията, налей един в-пауър примерно.
                          точка

Comment

д мап сам а за безиностанцията мисля ч е не проблем а този датчик май прави мизерии колата не върви

Comment

100 човека гледаха никой нищо не казва конкретно благодаря на колегите който ми писаха ,кво става с този форум останаха само читатели нещо !!!

Comment

Working...
                              X